Project Van Gruijthuijsen Catering

Goede samenwerking zorgt voor prachtig nieuw ingericht ‘t Woud

’t Woud van Van Gruijthuijsen Catering is een prachtige gevelboerderij in Oss. Een aantal sfeervolle ruimtes kan worden gebruikt voor diverse doeleinden. Van een groot feest tot een vergadering, het pand is exclusief voor uw gezelschap. We zijn als Sanco Woninginrichting erg blij met de goede samenwerking met dit mooie bedrijf.

Van Gruijthuijsen Catering gaat altijd met de tijd mee. In ’t Woud willen ze in de zalen steeds een nieuwe sfeer creëren. Het uiteindelijke doel is om de gasten te verrassen en een geweldige beleving mee te geven. Zo hebben we een aantal jaar geleden een fotoprint van Amsterdam mogen leveren en plakken. Daarnaast zorgden we voor zwart-wit streepjesbehang achter de bar. Dat gaf een hippe en trendy uitstraling.

[Best_Wordpress_Gallery id=”41″ gal_title=”Project_V Gruijthuijzen_”]

Snel werk
Onlangs zijn de nieuwe wensen besproken en hebben we materialen uitgezocht. In drie dagen tijd moest alles gerealiseerd worden. Een korte periode, maar een dag later stond het volgende feest al op de agenda en moest de zaal open en klaar zijn voor de gasten. Die deadline was geen probleem, want we werken als Sanco Woninginrichting met een heel fijn team samen. Er zijn korte lijntjes, we schakelen snel en daardoor kunnen we alles snel leveren en opleveren. Samen met Schilderwerken Wolf en de Veer en Harrie Kanters Meubelstoffeerderij hebben we deze werkzaamheden gerealiseerd.

[Best_Wordpress_Gallery id=”39″ gal_title=”Project _V Gruijthuijsen_behang”]

Wat is er veranderd?
Voor de zaal in ’t Woud is gekozen voor hip behang met lekker veel kleur. Door te variëren met accessoires en kussens kun je telkens een andere stijl creëren. De fluweel groene stof waarmee de banken opnieuw zijn gestoffeerd, is trendy en geeft een warme uitstraling. Voor de afscheidingswand tussen de twee zalen is een fluweel donkergroen gordijn gekozen. Het ziet er heel mooi uit, maar aan de andere kant is het ook praktisch. Het gordijn is makkelijk te wassen en dat gebeurt vaak aangezien het in de feestruimte hangt.

[Best_Wordpress_Gallery id=”40″ gal_title=”Project_V Gruijthuijsen_entree”]

 

Bij de entree voel je je direct vrolijk door het fotobehang van een bos. De mooie, heldere kleuren versterken het binnen-buiten-gevoel.
Voor de raampartijen is gekozen voor zwarte sliertjes gordijnen. Ze zijn luchtig, transparant en geven veel sfeer in de ruimte.
De muren, houten balken en een gedeelte van het plafond zijn in een mooie donkergrijze tint geschilderd. Dit geeft een moderne en sfeervolle uitstraling.
Er is in ’t Woud overal aan gedacht. Zelfs aan de wc’s, want die zijn absoluut niet saai. De achterwanden zijn behangen met het vrolijke behang van de zalen.  De hele stijl is doorgetrokken naar de toiletruimte.

[Best_Wordpress_Gallery id=”43″ gal_title=”Project_Gruijthuijsen_Sliertjes”]

Eindresultaat
Het eindresultaat is super geworden. We zijn erg dankbaar dat we dit hebben mogen leveren aan Van Gruijthuijsen Catering. En we hopen dat we nog vele jaren mogen samenwerken met dit prachtige, veelzijdige bedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.