Project Fraai Verkoopstyling

Sanco Woninginrichting luistert naar de wensen van de klant

Bij Sanco Woninginrichting staat ‘nee’ niet het woordenboek. Voor ieder project doen we ons uiterste best om tot een fantastisch eindresultaat te komen.

[Best_Wordpress_Gallery id=”47″ gal_title=”Project_Fraai_foto”]

Een voorbeeld: een klant had ronde vouwgordijnen als wens, maar kreeg in meerdere winkels te horen dat dat niet mogelijk is. Daarop werd Margriet van der Tas van Fraai Verkoopstyling ingeschakeld. Margriet weet dat wij van Sanco Woninginrichting van een uitdaging houden en schakelde ons in. Het betekende de start van een mooi project. Samen met Margriet zijn we naar de klant gegaan om te luisteren naar de wensen en te bekijken wat er allemaal mogelijk was.

[Best_Wordpress_Gallery id=”48″ gal_title=”Project_Fraai_Woonkamer”]

Aan de slag
We zijn begonnen om voor elk raam een aparte mal te maken. Daar hebben we de bijpassende stoffen voor gezocht die geschikt zijn om vouwgordijnen van te maken. Van daaruit hebben we de inbetweens uitgezocht en de geschikte rails voor de ruimtes. We konden er daarna mee aan de slag.

Bij een aantal ronde ramen kwamen de vouwgordijnensystemen onder de ramen uit. Aangezien deze systemen standaard wit van kleur zijn en de klant donkergrijze kozijnen heeft, was dit natuurlijk geen optie. Om dat op te lossen, hebben we de systemen helemaal uit elkaar gehaald en alles op kleur laten spuiten. Zo klopte het eindresultaat.

[Best_Wordpress_Gallery id=”49″ gal_title=”Project_Fraai_Behang”]

Eyecatcher
Ook wilde de klant graag een bijzondere muur in de keuken. Een echte eycatcher. De klant wilde alles behalve een standaard behang. We hebben samen met Margriet gekeken wat bij de stijl van de keuken paste en bij de inbetweens die in deze ruimte uitgezocht zijn. We kozen voor een industriële look, waarbij we een bijzondere foto op behang hebben laten drukken in de maat van de muur. Dankzij de geweldige samenwerking van een aantal mensen om ons heen hebben we deze fantastische fotowand kunnen en mogen leveren.

Het eindresultaat is schitterend geworden. De klant is zeer tevreden, dat is het allerbelangrijkst!