Nieuwe collectie Kurk behang

KURK BEHANG

Kurkbehang is een unieke behang soort. Dit behang is snel stijgend in populariteit. Dit komt door zijn unieke uitstraling en praktische kanten. Zo kan een wand met dit behang gemaakt van kurk gebruikt worden als een soort prikwand. Kurk heeft een natuurlijke en stoere uitstraling maar past ook juist erg goed in een rustgevende ruimte. Kurkwanden zijn bijvoorbeeld erg populair op kantoor. Benieuwd hoe een wand met dit behang eruit ziet? Bekijk de foto’s hier onder.

Kurkbehang is een 100% natuurlijk alternatief voor verf of behang. Een groot voordeel aan kurk is het feit dat het geluid dempt. Dit is dan ook, naast de prachtige uitstraling, een reden waarom veel kantoren gebruik maken van kurkwanden.

[Best_Wordpress_Gallery id=”51″ gal_title=”Nieuws_Kurk”]

Er bestaan zowel kurkrollen als wandkurktegels. Voor de rollen geldt dat de klant kan kiezen uit 4 verschillende diktes. 2, 4, 6 en 8 millimeter. Dikkere wandkurk betekent meer isolatie en geluidsdemping.

Voor de wandtegels geldt een dikte van 3mm. één verpakking van wandkurktegels bestaat uit 11 tegels, dit staat gelijk aan in totaal 2 vierkante meters en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleurtinten. wij kunnen alles binnen 48 uur leveren. Heeft u interesse, we vertellen u graag meer in de winkel en laten u graag de mogelijkheden zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
8 × 10 =