Feestje……..We bestaan 20 jaar

OSS | Sanco Woninginrichting aan de Kromstraat 77 in Oss bestaat deze maand 20 jaar en wil dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Klanten worden in mei op een bijzondere en smaakvolle manier in het zonnetje gezet.

Bij een besteding vanaf 150 euro bij Sanco Woninginrichting krijgt de klant een prachtig pakket als cadeau. Met daarin vlees van BBQuality, maar ook een bierpakket van Bierbrouwerij Oijen, een salade en mooie bloemen van Bloemerie 88. “We pakken echt uit om de klant te verwennen”, aldus een enthousiaste Sandra Feldkamp, zittend aan de grote houten tafel midden in de winkel. Dit pakket bevat topproducten en gaat voor veel gezelligheid zorgen.”

Verjaardag
Op vrijdag 10 mei wordt het 20-jarig bestaan gevierd in de winkel. Dan gaan de deuren pas om 20.00 uur dicht en is er volop tijd voor een hapje en een drankje. “Klanten zijn van harte welkom. Er zijn allerlei interessante acties. Voor kinderen is er een grabbelton met traktaties. Dus kom gerust langs met het hele gezin.” De hele maand mei zijn er nog meer extra’s. Zo krijgen klanten een goodiebag mee naar huis.

Collectie
De winkel kent een uitgebreide collectie op het gebied van vloeren, wanden en raamdecoratie. Of het nu modern, klassiek of landelijk is, Sanco is van alle markten thuis. Nu het voorjaar is aangebroken, zijn de winterse artikelen verdwenen en springen de frisse, vrolijke kleuren in het oog. “We willen met onze winkel altijd up-to-date zijn. Het is zaak om mee te gaan met de trends en technieken. Daarbij creëren we altijd een huiselijke sfeer. Mensen moeten zich thuis voelen.”

Voorjaar
Sanco Woninginrichting ontstond vanwege de liefde voor interieur bij Sandra en haar moeder. Nu twintig jaar later -met Angela Banken erbij- is de winkel er nog steeds en in de loop der jaren is er een grote klantenkring opgebouwd. Het succes van Sanco Woninginrichting? Van het warme welkom in de winkel, de persoonlijke aandacht voor de klant, het professionele advies tot de producten van hoge kwaliteit en het professioneel bevestigen bij de mensen thuis. “De afgelopen twintig jaar zijn voorbij gevlogen. We zijn hartstikke trots dat we dit al zo lang mogen doen. Het is zo’n leuk werk en een markt die volop in beweging is. Het allerbelangrijkst: we hebben ontzettend leuke klanten. We willen ze bedanken voor hun vertrouwen in ons.”

Inspiratie opdoen
Sandra merkt dat het ook steeds drukker in de winkel wordt door de diverse woonprogramma’s op televisie. “Mensen raken geïnspireerd en gaan op zoek naar leuke producten. Dan zijn ze bij ons aan het juiste adres. Hier in onze sfeervolle showroom kunnen ze alles met eigen ogen zien en zich laten informeren. Of wij komen bij u thuis sfeer proeven.”

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website www.sancowoninginrichting.nl of bel naar telefoonnummer (0412) 65 11 02. Neem ook een kijkje op de Instagram- en Facebook-pagina.

[Best_Wordpress_Gallery id=”54″ gal_title=”nieuws_20jaar”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 + 29 =