We hebben leuke acties

Sanco Woninginrichting viert negentienjarig bestaan

OSS | De slingers worden deze maand opgehangen bij Sanco Woninginrichting. Het bedrijf bestaat alweer negentien jaar. “We hebben veel leuke acties, we gaan er echt een feestje van maken”, vertelt eigenaresse Sandra Feldkamp.

Sandra begon de winkel negentien jaar geleden aan de Kromstraat 77 met haar moeder Johanna. “Sanco Woninginrichting is ontstaan uit mijn liefde voor interieur, het is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Ik heb mijn passie uiteindelijk omgezet tot een winkel.” Dat de winkel al negentien jaar goed loopt schrijft ze toe aan de klantgerichtheid. De grote houten tafel in het midden van de winkel speelt daar een grote rol in. “We hebben hier een huiselijke sfeer gecreëerd. Alles straalt warmte uit, we willen dat mensen zich thuis voelen in de winkel. Dat ze op hun gemak zijn terwijl ze een interieur uitzoeken.”

Huisstijl
Om het negentienjarig bestaan van de zaak te vieren kwam er in maart een geheel nieuwe huisstijl. “Ons logo was alweer vijftien jaar oud en te oubollig voor deze tijd. We waren toe aan iets fris. Als je in zo’n trendgevoelig vakgebied werkt dan moet je ook meegaan met de tijd.” Sandra ontwierp het logo zelf. “Ik weet nou eenmaal heel goed wat ik zelf wil. Een mix van trendy en warmte. Daarom ben ik zelf achter de computer gekropen en heb ik het logo ontworpen.” Het nieuwe logo van Sanco bestaat uit een dak met de naam van het bedrijf eronder in het goud. “Goud is een warme kleur en daar willen we ook de nadruk op leggen. We willen warmte uitstralen met onze winkel.”

Teamuitbreiding
Naast de nieuwe huisstijl is er ook een nieuw gezicht te vinden in de winkel. “Angela Banken is ons team komen versterken. Een vriendin wist dat ik op zoek was naar iemand die kon helpen in de winkel en droeg Angela voor.” Sandra had meteen een klik met Angela. “We lijken erg op elkaar. Allebei zijn we erg enthousiast en hebben we een passie voor interieur. Angela ging net als ik vroeger naar vrienden om ze te helpen met hun interieur, zo is ze ook in het vak gerold. Daarnaast weet ze van aanpakken.” De sollicitatie van Angela ging dan ook niet op de gebruikelijke manier, vertelt Sandra. “Ze kwam binnenlopen op een druk moment. Ik had helemaal geen tijd om een sollicitatiegesprek te voeren en Angela zag dat. Ze ging meteen aan de slag. Aan het eind van die dag gaven we elkaar een hand en was ze aangenomen.”

Acties
De verjaardag van Sanco Woninginrichting wordt dit jaar feestelijk gevierd met leuke acties in de winkel. “We hebben een grabbelton met traktaties voor de kinderen. Daarnaast hebben we acties op onder andere gordijnen, vloerkleden en behang. Houd daarvoor onze Instagram en Facebook in de gaten, daar plaatsen we alle acties op. We gaan echt een feestje maken van ons negentienjarig bestaan.” Voor meer informatie kijk op www.sancowoninginrichting.nl of bel naar 0412-651102.