Project “Nieuwe Baan”

Nieuwebaan.nl is een full service arbeidsbemiddelingsbureau gevestigd in Oss. Voor hun nieuwe kantoor in Oss hebben wij de project inrichting uitgevoerd.

Nieuwebaan.nl had de duidelijke wens om de inrichting en uitstraling van hun kantoor aan te laten sluiten bij de huisstijl en de bijbehorende kleuren om op deze manier een uniforme uitstraling te hebben. Hiervoor zijn dan ook de kleuren oranje, wit, grijs en zwart gebruikt. Om de ruimte tot leven te brengen is gekozen om enkele wanden te voorzien van een foto-behang en kleur:

[Best_Wordpress_Gallery id=”25″ gal_title=”Project_NieuweBaan_Behang”]

Aangezien er in een kantoorruimte veelvuldig gelopen wordt is een goede vloerbedekking van belang. Er is daarom gekozen voor een duurzame vloertegel in een niet besmettelijke kleurstelling welke past binnen de huisstijl van nieuwebaan.nl. Door verschillende vloertegels te combineren ontstaat er een speels geheel met een duidelijke scheiding van ruimtegebruik:

[Best_Wordpress_Gallery id=”26″ gal_title=”Project_NieuweBaan_Vloertegels”]

Uiteindelijk heeft de kantoorruimte van nieuwebaan.nl een rustige en toch zakelijke uitstraling waarin de opdarchtgever tot tevredenheid kan werken en haar klanten, sollicitanten en werknemers kan ontvangen.

[Best_Wordpress_Gallery id=”27″ gal_title=”Project_NieuweBaan_TotaalBeeld”]