Onze leverancier “House of happiness” gaat voor groen

Bij A House of Happiness nemen we vakmanschap serieus. We houden van kwaliteit en maatwerk. Maar ook van functionaliteit. Gordijnen waar je écht blij van wordt.

Zoals onze collectie isolerende, vlamwerende, geluiddempende en verduisterende gordijnen. In totaal hebben we meer dan 300 verschillende stoffen met toegevoegde waarde in onze collectie! Waar je ook écht blij van wordt, is onze visie op duurzaam ondernemen. We belasten het milieu niet onnodig, daarom verwerken we gerecycled polyester en snijafval uit de t-shirtproductie in onze gordijnen. We gooien niets zomaar weg, omdat we van mening zijn dat alles kan worden hergebruikt. Zelfs de hoezen waarin je de gordijnen thuis ontvangt, zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Zevenhonderd zonnepanelen op ons dak leveren de helft van de energie die we verbruiken. We blijven zoeken naar ‘groene’ oplossingen. Het hele A House of Happiness team zet zich daarvoor in. Van bewust omgaan met het milieu word je hartstikke creatief. Dat heeft geresulteerd in een bijzondere collectie gordijnen. Gordijnen die elke ruimte in huis omtoveren tot A House of Happiness! Stijlvol én duurzaam.

Vlamwerend, verduisterend en isolerend 

Veilig wonen wil iedereen, net als lekker lang slapen en uitgerust wakker worden. A House of Happiness heeft trendy gordijnen die vlamwerend, verduisterend of isolerend zijn. Over isolerende werking wordt nog maar weinig gesproken, echter het levert een belangrijke bijdrage aan comfortabel wonen. De hoogglanzende achterzijde van de stof zorgt voor zonreflectie en laat maar liefst tot 50% minder warmte en 30% minder kou door.
Gerecycled

Duurzaamheid is ook meerwaarde. De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in het verwerken van gerecycled katoen en polyester in onze stoffen. Onze Recycle en Recycle-stripe gordijnstof is gemaakt van snijafval afkomstig van katoenen t-shirtproductie en ook passen wij gerecycled polyester toe in onze stoffen. Recycle & up-grade gordijnen zijn de komende maanden zichtbaar en duidelijk te herkennen bij ons in de winkel. Er is een ruime keuze uit meer dan 270 varianten, en binnen een paar dagen leverbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
27 ⁄ 9 =